Kesäkongressi 2020

SKY ry:n kesäkongressin 2020 teemana on terveys ja biologia. Kongressi järjestetään 7.-8.8.2020 etäyhteydellä. Ilmoittautumiset Katariina Keinoselle sähköpostitse: katariina.keinonen(at)gmail.com.

Perjantai 7.8.2020

KellonajatEsiintyjätAiheKesto
9.15-9.30Tero TimonenKesäkongressin avaus15 min
9.30-10.15Martti TuomistoBiologiset ongelmat Kymmenjärjestelmässä45 min
10.15-10.30Kahvitauko15 min
10.30-11.30Tero Timonen ja Kristina TimonenTaide KKT-hoidon tehoa ja hyvinvointia lisäävänä prosessielementtinä pitkittyneessä depressiossa60 min
11.30-12.30Lounastauko60 min
12.30-13.15Lauri ParkkinenVerenkiertoelimistön reaktiot emotionaalisissa häiriöissä45 min
13.15-14.00 Sanna Kinnunen, Raimo Lappalainen, Anne Puolakanaho ja Anne MäkikangasMihin hoito pitäisi kohdistaa hoidettaessa työuupumusta?45 min
14.00-14.15 Kahvitauko 15 min
14.15-15.15Teijamari Laasonen-BalkSyömishäiriöiden intervallityyppinen osastohoito60 min
15.15-15.30Tauko15 min
15.30-16.15Marita Niemelä ja Tero TimonenGreen Care – luontoperustainen hyvinvointi45 min
16.15-16.30Raimo LappalainenPäivän koonti ja keskustelu15 min

Lauantai 8.8.2020

KellonajatEsiintyjätAiheKesto
9.15-10.00Iina AlhoVakavasti sairaiden lasten hyvinvoinnin tukeminen sairaalaympäristössä45 min
10.00-10.45Katariina KeinonenKKT ja HOT ympäristöherkkyyksien ja kroonisen väsymyksen kuntoutuksessa45 min
10.45-11.00Kahvitauko15 min
11.00-11.30Ana GallegoPhysiological reactions related to public speaking anxiety30 min
11.30-12.15Greta Turunen ja Sari LatonenOivallusta, iloa ja rohkeutta esiintymistilanteisiin: Musiikkipedagogiikka ja käyttäytymisen vahvistaminen45 min
12.15-13.15 Lounastauko60 min
13.15-14.00Anu KangasniemiUrheilijan hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen psykologisessa valmennuksessa45 min
14.00-14.15 Kahvitauko15 min
14.15-15.15Sanna TurakkaLiving with ACL: Kuinka edistää yhteisöllisyyttä, jakamista ja yhteydentunnetta haastavassa maailmantilanteessa60 min
15.15-15.30Tauko
15.30-16.15Raimo Lappalainen, Iina Alho ja Mari PunnaProsessipohjaisten menetelmien hyödyistä kroonisten sairauksien hoidossa45 min
16.15-16.30Tero Timonen ja Raimo LappalainenKeskustelu ja kesäkongressin päättäminen15 min