Kesäkongressi 2018

SKY ry:n kesäkongressin 2018 teemana on transdiagnostisuus sekä periaate- ja prosessipohjaisuus. Kongressi järjestetään 10.-11.8.2018 Tampereen yliopistolla, ls. Pinni B1100. Tervetuloa mukaan!

Lataa ohjelma pdf-muodossa

Perjantai 10.8.2018

Kellonajat Esiintyjät Aihe Kesto
9.15-9.45 Tero Timonen Kesäkongressin avaus. Mikä meidän ihmisten toimintaa selittää: eri käyttäytymismuodot, pään sisäiset prosessit, suhdekehykset vai jokin muu? 30 min
9.45-10.30 Martti T. Tuomisto Kymmenjärjestelmä: Periaatteet, funktiot ja ketjut 45 min
10.30-10.45 Kahvitauko 15 min
10.45-11.30 Greta Turunen Kymmenjärjestelmä vuorovaikutustilanteen analyysin tukena 45 min
11.30-12.15 Tiina Järvensivu Vuorovaikutus parisuhteessa – integratiivisen pariterapian näkökulma 45 min
12.15-13.15 Lounastauko 60 min
13.15-14.45 Nora Kariluoma ja Jonna Tähtinen Vuorovaikutuksen merkitys traumaterapiassa 90 min
14.45-15.00 Kahvitauko 15 min
15.00-15.50 Annina Kolehmainen ja Jonas Pieniniemi OCD ja kokemusasiantuntijuus 50 min
15.50-16.40 Ville Viinikka DKT tunnesäätelyn vaikeuksien hoidossa 50 min
16.40-17.00 Tero Timonen Päivän koonti ja keskustelu 30 min

Yhteinen illanvietto ja Behavioral follies pe 10.8. klo 18.30 alkaen. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Lauantai 11.8.2018

Kellonajat Esiintyjät Aihe Kesto
9.00-9.45 Päivi Lappalainen ja Merja Lappi HOT Kelan etäkuntoutuksessa: OMApolku omaishoitajien ja Mielimatka mielenterveyskuntoutujien tukena – kokemuksia ja tuloksia 45 min
9.45-10.30 Raimo Lappalainen Nuorten KOMPASSI: HOT koulunuorten hyvinvointia tukemassa – tuloksia ja kokemuksia 45 min
10.30-10.45 Kahvitauko 15 min
10.45-11.30 Tuomo Autio DNA-V: Lasten psykologisen joustavuuden malli 45 min
11.30-12.15 Juho Strömmer Ikääntyneiden ryhmämuotoinen HOT-interventio: Erityiskysymyksiä ja kokemuksia 45 min
12.15-13.15 Lounastauko 60 min
13.15-14.00 Kalle Partanen HOT-menetelmät taiteilijoiden hyvinvoinnin tukemisessa ja psykologisessa valmennuksessa 45 min
14.00-14.30 Panajiota Räsänen Opiskelijan kompassi: Hyvinvoinnin muutokseen liittyvät mekanismit 30 min
14.30-14.45 Kahvitauko 15 min
14.45-15.35 Anu Storm Syömishäiriöiden hoito erikoissairaanhoidossa 50 min
15.35-16.25 Lauri Parkkinen Barlow’n transdiagnostinen malli ja käyttäytymisanalyysi ahdistuneisuushäiriöiden hoidossa 50 min
16.25-16.45 Raimo Lappalainen Päivän koonti ja keskustelu 20 min

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *