Kesäkongressi 2017: teemana motivaatio

SKY ry:n kesäkongressin ohjelma on nyt julkaistu. Kongressi pidetään 11.-12.8. Tampereen yliopistolla, Pinni-rakennus, ls. B1100. Teemana on tänä vuonna motivaatio. Tervetuloa!

Lataa ohjelma pdf-muodossa

Perjantai 11.8.2017

Kellonajat Esiintyjät Aihe Kesto
9.15-9.45 Tero Timonen Kesäkongressin avaus ja johdatus motivaatioon 30 min
9.45-10.30 Martti T. Tuomisto Mitä on motivaatio: Käyttäytymisanalyyttinen näkemys 45 min
10.30-10.45 Kahvitauko 15 min
10.45-11.30 Sari Kujanpää ”Ei kiinnosta. En kerro. Mua ei voi auttaa!” Lapset, nuoret ja heidän vanhempansa muutosmotivaation äärellä 45 min
11.30-12.15 Anna Mari Mäkelä Lapsen toivotun käyttäytymisen lisääminen: kokemuksia perheohjauksesta ja puheterapiasta 45 min
12.15-13.15 Lounastauko 60 min
13.15-14.00 Monica Gammelgård Psykoosipotilaan kognitiivinen käyttäytymisterapia hoitomotivaation näkökulmasta 45 min
14.00-14.45 Lauri Parkkinen Skitsofrenian negatiiviset oireet 45 min
14.45-15.00 Kahvitauko 15 min
15.00-15.45 Lauri Parkkinen / Riikka Haakana Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin käyttäytymisaktivointitutkimus 45 min
15.45-16.30 Tero Timonen / Kristina
Timonen
Ympäristön vaikutus ihmisen hyvinvointiin / hyvinvointiympäristö 45 min
16.30-17.00 Raimo Lappalainen Päivän koonti ja keskustelu 30 min

Yhteinen illanvietto ja ”behavioral follies”, pe 11.8. ravintola Plevnassa klo 18.30 alkaen.

Lauantai 12.8.2017

Kellonajat Esiintyjät Aihe Kesto
9.00-9.45 Anna Malmberg-Virta / Arto
Pietikäinen
HOT-stressinhallintainterventio YTHS-ryhmä 45 min
9.45-10.30 Annukka Leppänen / Milka Luostarinen Arvoista ahdistuksen hallintaan – HOT päihdekuntoutuksessa 45 min
10.30-10.45 Kahvitauko 15 min
10.45-11.30 Kirsikka Kaipainen / Anna-Lotta Lappalainen Verkkotyöskentelyyn motivointi: kokemukset Suomesta ja Iso-Britanniasta 45 min
11.30-12.35 Iina Alho Ryhmäinterventio diabeteksen itsehoitoon motivoitumisesta 45 min
Katariina Keinonen HOT-menetelmät ja terveyskäyttäytyminen 20 min
12.35-13.30 Lounastauko 55 min
13.30-14.45 Seminaarit (valittavissa yksi): 75 min
Pauliina Jääskeläinen Tanssi- ja liiketerapia kokemuksellisena terapiamenetelmänä
Lauri Parkkinen Dissosiaatiota vai ei? Tunnistaminen, arviointi ja hoito
Teemu Ryhänen Terapiasuhdetta haittaava käyttäytyminen: hallinta ja hoitaminen
14.45-15.00 Kahvitauko 15 min
15.00-15.45 Maria Rakkolainen Asiakkaan muutosmotivaatioon vaikuttaminen – motivoiva keskustelu päihdehoidon alkutapaamisessa 45 min
15.45-16.30 Annina Kolehmainen Etiikka, moraali ja motivaatio 45 min
16.30-17.00 Tero Timonen Päivän koonti ja keskustelu 30 min